POPZERO FORUMS

Music, arts, nightlife
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 [Kroenkel] Cheveu + Jacklean Kikuko + Kania Tieffer 8/12

Go down 
AuthorMessage
shittownNumber of posts : 2
Registration date : 2006-09-01

PostSubject: [Kroenkel] Cheveu + Jacklean Kikuko + Kania Tieffer 8/12   Sat 18 Nov à 6:28+ Cheveu: Moeilijk te kaderen, de 3 heren van Cheveu, maar als het dan toch nodig is zullen we ze maar ergens in de regionen van Suicide situeren. Alhoewel? '60 invloeden zullen hier en daar opvallen, het gebruik van electronica is ook een extra. Misschien is Lo-Fi garage een mogelijke omschrijving? Ach wat, genoeg ge-pigeonholed. Om het af te leren toch nog eentje: "Des jeunes Parisiens primitivo-wave en grande difficulté!" Nah, dat staat. Recentelijk nog te aanschouwen in de US of A, alwaar ze ook Goner Fest aandeden.
+ myspace website +

+ JackLean Kikuko: De anti-pop? Dit Frans-Japanse duo brengt een mélange van electronic punk. Jerome N. zou je kunnen kennen van Crash Normal en Massa Suguyama is dan weer een begenadigde danseres. De band is vernoemd naar de voornamen van beider moeders en werd in het voorjaar van 2006 opgericht. Enjoy!
+ myspace +

+ Kania Tieffer:De meest bevreemdende van het stel. Sublieme kitch. One-girl Eurodance noise opera! Dat klinkt nog eens als omschrijving. Was in oktober en begin november nog op trot met Dada Swing doorheen Europa en doet nu Der Kroenkel an. Check vooral de myspace eens.
+ myspace website +


waar: Jeugdhuis Kroenkel - Statiestraat 13 - Nijlen
info: http://tst.kroenkel.be - www.myspace.com/thisshittown
prijs: € 1 (leden/vfj) - € 4 (niet-leden) – aanvang 20u
Back to top Go down
View user profile
 
[Kroenkel] Cheveu + Jacklean Kikuko + Kania Tieffer 8/12
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
POPZERO FORUMS :: Agenda Belgique-
Jump to: